Meteen naar de inhoud
Trainingen

Persoonlijke Bol.com Cursus

1-op-1 Bol.com verkooptraining

“Kleinschalig, Persoonlijk en Uniek”

De bovenstaande quote omschrijft goed waar deze training voor staat. Geen vooraf geproduceerde training waar enkel verdient wordt door verkoop van de training zelf. Deze training bevat de exacte verkoop strategieën van Jelle zelf. Unieke methodes waar niemand van op de hoogte is en een starter duizenden euro’s en maanden tijd mee zult besparen. De training is uitgewerkt als concreet stappenplan, geen lange verhalen dus. Een simpel en krachtig stappenplan tot succes. Geweldig bij het starten van de verkoop op bol of het optimaliseren van je huidige business.

Overzicht

Wat houdt de cursus in?

Persoonlijke begeleiding

Iedere week zullen we samen, wanneer het jou uitkomt, online bij elkaar komen om je vragen te beantwoorden en je 1-op-1 verder te helpen.

PDF Modules

Kijk op ieder moment een module terug via mijn handige PDF's per module met daarin alle inhoud die je nodig hebt.

Videomateriaal

Naast de wekelijkse Zoom-sessies en PDF's heb ik per module ook een video gemaakt. Zo kun je het altijd nog terugkijken.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle modules hier!

Alle aspecten tot in detail uitgelegd

8 Complete Modules

Start je eigen bedrijf

Ik leg je uitgebreid uit hoe jij start met je avontuur op Bol.com. Van het bedenken van een naam tot het aanmaken van een bol.com account en inschrijven bij de KvK.

Hoe werkt Bol.com?

Bol.com werkt met een koopblok. In deze module vertel ik je alle tips & tricks over hoe je in het Koopblok komt en blijft, zodat jij de meeste bestelling ontvangt.

Product Research

Het perfecte product vinden om te verkopen vergt een goede product research. Daarom leg ik je met een aantal praktische voorbeelden uit hoe dit in korte stappen moet.

Uitgebreide Research

Om producten te vinden met minder concurrentie, ga je er nog iets dieper op in. Ik vertel je hier hoe je een ‘nep-merk’ kan onderscheiden en wat hier de voordelen van zijn.

Producten inkopen

Als je een product hebt gevonden die je wilt gaan verkopen, is het tijd om het product te gaan inkopen. Ik vertel je waar en hoe je dit het beste kunt doen en geef je tips om het makkelijker & goedkoper te maken!

Orders verwerken

Een Bol.com webshop is niet alleen online ondernemen. Hoe verpak ik mijn order? Kan ik dit uitbesteden? Hoe garandeer ik mijn levertijd? Deze, en andere vragen beantwoord ik in deze module.

Opzetten van je eigen merk

Ben jij de eeuwige concurrentie beu? Ik leg je in deze module uit hoe je je eigen merk opstart en de koning(in) over je eigen producten wordt. Door een eigen merk te starten mag niemand anders dit product meer verkopen!

Klantenservice
en retouren

Iedere verkoper heeft een klantenservice nodig om vragen van klanten te beantwoorden. Wanneer je de vragen van je klanten snel en volledig beantwoord, heb je kans op betere beoordelingen. Erg belangrijk dus!

Reviews

5/5
"Jelle heeft me precies van A tot Z geholpen met het uitleggen van de BOL-module en heb hierdoor betere inzichten gekregen in het proces van zoeken naar een product (product research) tot het inkopen en verkopen ervan op BOL. Altijd bereikbaar geweest voor als ik hem nodig had. In de eerste maand al van 0 naar 2,6k omzet! Met een winstmarge van 40/50% en we zijn pas net begonnen. Zeker een aanrader!"
Brandon van Mierlo
Resultaat na eerste maand
3.5/5
Na het investeren in de BOL-module heeft Jelle mij direct getraint met duidelijke modules om zelf producten te vinden met hoge winstmarges! Bij mijn eerste keer inkopen was ik binnen 4 dagen door mijn voorraad heen met een omzet van 2400 euro. Jelle heeft al mijn vragen duidelijk en snel beantwoord en nogsteeds is het dagelijks een grote hulp om even op terug te vallen bij vragen of problemen. Ontzettend tevreden!
Thomas Versluis

Bekijk de cursus