Mijn Bedrijven

Sinds 2016 ben ik bezig met het bouwen en evolueren van Instagram accounts in verschillende categorieën, inmiddels zit ik in totaal op meer dan 1.5 miljoen volgers verspreid over meerdere accounts. Met dit bereik ben ik JouwMedia gestart.

Instagram is een van de grootste social-media platformen. De ideale plek om je doelgroep te bereiken. Al moet je dan wel genoeg volgers hebben. Met JouwMedia bereiken wij momenteel duizenden potentiële volgers voor onze klanten. Dit zijn allemaal 100% echte Nederlandse volgers.


JouwTech is een eigenzinnige, jonge webwinkel met een missie. Alle producten die je in onze webwinkel vindt, hebben wij zelf gecontroleerd en getest. Ieder product is gekozen uit passie en diezelfde passie is de drijvende kracht achter onze winkel. Wij zetten ons er voor de volle honderd procent voor in om jou als klant blij te maken. En natuurlijk hoort een optimale klantenservice daar ook bij!

Via JouwForex kan iedereen gemakkelijk automatiserend handelen op wereldwijde valuta's. Dankzij deze getrainde handels-robot is het slechts een kwestie van tijd voordat er rendement wordt gemaakt. Dit algoritme is 1.5 jaar lang getest op 20 jaar oude data om de beste strategieën te optimaliseren. Check de website hieronder voor meer informatie en een handleiding!

Met JouwBol.com help ik bedrijven om online te groeien. Door hun productaanbod op Bol.com te zetten groeit hun omzet direct. Alle mogelijke risico's die hierbij komen kijken nemen wij weg. Er zitten namelijk geen vaste- en/of opstartkosten aan verbonden. Bedrijven betalen slechts een klein percentage van de extra omzet die ze maken via Bol.com. Géén verkopen betekent dus ook géén kosten.


JouwAmazon.com is een uitbereiding van JouwBol.com. Ook hier help ik bedrijven precies op dezelfde manier als bij Jouwbol.com om online te groeien. Door hun productaanbod op Amazon te zetten groeit hun omzet direct. Alle mogelijke risico's die hierbij komen kijken nemen wij weg. Er zitten namelijk geen vaste- en/of opstartkosten aan verbonden. Bedrijven betalen slechts een klein percentage van de extra omzet die ze maken via Amazon. Géén verkopen betekent dus ook géén kosten.